torstai 17. toukokuuta 2012

Oltiin tossa äsken viemässä pyykkejä vintille kuivumaan, ja näin sitten siinä matkalla kaksi kuollutta mehiläistä.
Ajattelin että vähän harjottelen macrokuvausta ja halusin myös nähdä näissä kuolleissa mehiläisissä jotain kaunetta, 
joten tässä tällaisia surullisen kauniita kuvia.
Herättääkö tämä kenessäkään muussa mitään ajatuksia?

4 kommenttia:

 1. Voi, näin keskimmäisessä kuvassa kaksi kaverusta makoilemassa auringonpaisteessa kauniina kesäpäivänä! Katselemassa pilviä ja pohtimassa elämää. :D Yhyy, en haluu ajatella, että ne onki kuolleita! Muuttaa kuvan tunnelman ihan täysin siitä onnellisesta ja iloisesta johonkin täysin päinvastaiseen...

  /Suvi

  VastaaPoista
 2. So far nää on upeinta ikinä mitä sä oot kuvannu :o Oikeest, blown away! Ja mä tykkään siitä surullisuudesta kun ovat kuolleita, keskimmäisessä kuvassa näyttävät kuitenkin niin rauhallisilta. Eka kuva on siinä mielssä aika creepy, kun sitten tietää että ovatkin kuolleita vaikka näyttävät eläväisiltä. Vika kuva on UPEE, ei voi kun miettiä et MITEN tää on kuvattu :D Sit kans kiehtois sellanenkin värimaailma että ei olisikaan tuota lämpöä ja kuplaefektejä, vaan jotenkin hyvin vaalea ja pelkistetty ympäristö, johon nuo ötökät piirtäisikin omat ääriviivansa omalla olemassaolollaan... Mutta tääkin kyllä ehdottomasti toimii! MAHTAVAA!

  VastaaPoista
 3. Mä kanssa ajattelin tuossa keskimmäisessä kuvassa että ne siinä yhdessä haaveilevat, ensimmäisessä kuvassa ne tukevat toisiaan jne... ja viimeisessä kuvassa mehiläinen haaveilee yksinään auringon laskiessa.
  Ehkä noi eli just sen takia että mä sain kuvata niitä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Maria!! :)
  Nii sellanen tooosi vaalea kuva vois myös toimia hyvin näissä, pitääkin kokeilla

  VastaaPoista

LinkWithin